Nye Trending blogs i Danmark

I 1970’erne var hjemmelavede ting yderst moderne og det mest politisk korrekte at gøre. I en lang periode herefter har håndarbejdet været helt yt, og en hel generation har nærmest slet ikke lært håndarbejdets færdigheder. Nu er især garn blevet meget moderne igen og de, som ikke har færdighederne, enten køber sig til strik- og hæklevarer eller lærer sig det. Især YouTube bliver flittigt anvendt. Mange blogs vælter med inspiration, opskrifter og DIY’s, og garnsysler har også mange fordele. Udover den store tilfredsstillelse, som det medfører, så er det også meget afstressende. Mange bruger det faktisk som en slags meditation…shutterstock_263087381

Hvornår har du brug for at strikke?

Du vil nok sjældent opleve et direkte og nødvendigt behov for at strikke, men hvis du for eksempel er gravid eller nybagt mor, så vil du sikkert ofte tænke, at det kunne være dejligt at lave noget selv til den lille baby. Bedstemødrene/de kommende bedstemødre vil, hvis de kan strikke, så godt som altid finde pindene frem og gå i sving. Derfor er det godt med alle de mange blogs om lige fra begynder-strik til mester-strik. Om ikke andet, vil de, der kan strikke, nok også gerne hjælpe dig med at komme godt i gang. Prøv at tjekke siden stegmann-it.dk ud.

Må ikke gå i glemmebogenud

Det er rigtig dejligt, at strikning og hækling igen er kommet på mode. Hvis ikke, kunne det let ende i glemmebogen og være noget, man senere vil læse om, at man gjorde i gamle dage. Det er jo altid synd, når gamle håndværksfærdigheder går tabt. Det kunne det let, da det er langt hurtigere og også ofte billigere, at købe sig til sine strikvarer, end at skulle lave dem selv. Men den stolthed der er ved at have lavet noget selv, kan man dog heldigvis ikke købe sig fra. Samtidig er det også dejligt, at kunne mestre noget med sine hænder.